Udvalgsarbejde i Teamgym


Det kan være svært at vide, hvor man som forælder skal henvende sig, hvis man har et spørgsmål. Det kan også være svært at vide, hvor man kan henvende sig, hvis man som forælder vil hjælpe, når der skal arrangeres aktiviteter mv. Og det er der heldigvis mange forældre i Teamgym, som gerne vil!

Hér på siden beskriver vi de udvalg, vi i Teamgym har nedsat, for at gøre det frivillige arbejde effektivt, overskueligt og overkommeligt.
 

Formandsskab og økonomi

 

Katrine Andrea...

Michael S. Fog

Kontakt:

Facebook:
 

Katrine Stie Andreasen
Michael Skovborg Fog
facebook.dk/TeamGym-Viborg
 

 


Den overordnede ledelse af afdelingen varetages af bestyrelsesmedlem og formand for afdelingen Katrine Stie Andreasen, der blandt andet tegner afdelingen udadtil, plejer afdelingens interesser i samarbejdet med Viborg Elite, Viborg Idrætsråd med videre, og står for forældrekontakt og udarbejdelse af informationsmateriale til forældre og trænere.

Afdelingens økonomiske forhold varetages af bestyrelsesmedlem Michael Skovborg Fog, der blandt andet arbejder for, at der skal være penge til gavn for gymnasterne i afdelingen, samtidig med at afdelingen også økonomisk skal bidrage til VGF-fællesskabet.

 

Udviklingsudvalg

 

Katrine Andrea...

Kontakt:
Facebook:
 

Katrine Stie Andreasen
facebook.dk/TeamGym-Viborg
 

 


Nyt udvalg, hvor forældre i samarbejde med Katrine skal tænke fremad mod ny sæson. Arbejdet omfatter opsøgende arbejde med at skaffe nye trænere, forberedelser til kommende sæson, hvilket betyder, at der skal laves holdbeskrivelser til foreningens sæsonavis, der skal være styr på hvornår og hvor hvilke hold træner i den nye sæson.

Nye idéer til fx samarbejder med andre foreninger, nye træningsaktiviteter og meget andet kan også udvikle sig i regi af udviklingsudvalget.

Udvalget må også meget gerne ad hoc være klar til at hjælpe Katrine og Michael med praktiske opgaver, fx at indstille til diverse hæderspriser.

 

Holdmor-udvalg

 

Susanne Thors...

Kontakt:
Facebook:
 

Susanne Thorstensen
facebook.dk/TeamGym-Viborg
 

 


Det er en fantastisk stor hjælp, at hvert hold har en holdmor, der er tovholder for sociale aktiviteter på holdet, der sørger for at gymnasterne får frugt og mad til konkurrencer, der hjælpe trænerne i forbindelse med konkurrencer osv. Holdmødrene har brug for hjælp fra de øvrige forældre på holdet.

Holdmor-udvalget koordinere mellem holdene og er bindeled til afdelingen i øvrigt.

 

Aktivitetsudvalg

 

Følger senere

Kontakt:
Facebook:
 

Følger senere
facebook.dk/TeamGym-Viborg
 

 


Nyt udvalg, der i samarbejde med holdmødrene skal stå for juletræsfesten, julehygge den 24. december, klubmesterskab, bod ved VGF-forårsopvisning og afdelingens sommerfest.

En særlig aktivitet er afholdelse af stævne, og tanke er, at udvalget følger med i hvad der rør sig, sådan at vi i afdelingen i god tid kan byde ind på stævner. I den forbindelse skal udvalget stå for forundersøgelse mht. hal og overnatningssted mv. Når afdelingen skal afvikle et stævne, skal aktivitetsudvalget stå for at sætter rammerne og være tovholder ved opstart af stævneudvalg.

 

Tøj-udvalg

 

Louise Sigvardt

Kontakt:
Facebook:
 

Louise Sigvardt
facebook.dk/TeamGym-Viborg
 

 


Udvalget vælger stil og kvalitet på træningstøj samt sætter rammerne for prøvning af størrelser og koordinere indkøb. I tæt samarbejde med sponsorudvalget skal tøjudvalget også står for koordination af sponsor-tryk på tøjet.

 

Sponsorudvalg

Anne-Sofie

Kontakt:
Facebook:
 

Anne-Sofie Brunbjerg Kjelstrup
facebook.dk/TeamGym-Viborg
 

 


Nyt udvalg, så vi kan være både mere professionelle og mere koordinerede i vores indsats på at hente penge til afdelingen igennem sponsorater, legater, fonde mv. Aktiviteterne skal koordineres med tøjudvalget og med foreningen i øvrigt.

Udvalget skal bl.a. sørge for, at vi bliver mere tydelig om, hvad vi kan give tilbage til dem, som giver os penge, og udvalget skal sørge for, at vi husker at give noget tilbage!

 

PR-udvalg

 

Kickan Brorsbøl

Kontakt:
Telefon:
E-mail:
Facebook:
 

Kickan Brorsbøl
23830198
Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
facebook.dk/TeamGym-Viborg
 

 


Dette er udvalget for dig, der elsker at skrive og lege med ord og sætninger, og som vil være med til at sprede budskabet på de sociale medier og i avisen om vores fantastisk dygtige gymnaster. Du vil skulle skrive noget 1-6 gange i løbet af et år, alt efter hvilket hold dit barn går på.

I PR-udvalget er der en repræsentant fra hvert hold, så alle hold altid bliver nævnt. Der er en hovedansvarlig (formanden for udvalget), der har teten med at sende billeder og oplysninger afsted. Når der har været konkurrence, sender de relevante holdrepræsentanter beskrivelse af holdets konkurrence og billeder til den hovedansvarlige.
Viborg GF TeamGym har en instagram-profil (Viborg_teamgym) og facebook-side (TeamGym Viborg GF), som mange følger. Der må gerne lægges stemningsbilleder ud, samt kortere tekster under og efter konkurrencer. Ligeledes må man gerne lægge billeder og tekst ud fra træninger og overnatninger.
Endvidere har vi en aftale med Viborg Stifts Folkeblad, at de trykker det, vi sender til dem. Vi beskriver derfor kort konkurrencen, og derefter de forskellige holds præstationer. Vi sender billeder med også. Hvis det sendes søndag, bliver det trykt i avisen mandag eller tirsdag.

Årshjul:
Første lørdag i december: Spring cup
Første lørdag i januar: Spring Cup Nord
Medio januar-primo juni: Diverse holdkonkurrencer. Se GymDanmarks hjemmeside under TeamGym, kalender.
Løbende: Opdatere billeder på billedvæggen på VGF med præstationer. Billederne sendes med kort tekst om navne/hold og placering til Brian Børsting på Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. .

Hvad gør man?
Når der har været konkurrencer, skal vi offentliggøre tekst og billeder følgende steder:

Instagram Viborg_teamgym:
Sendes til Anne-Sofie Brunbjerg Kejlstrup på Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. .

Facebook TeamGym Viborg GF:
Sendes til Kickan Brorsbøl på Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. .
Anne-Sofie Brunbjerg Kejlstrup på Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. .

VGFs hjemmeside:
Sendes til webmaster Jens Ibsen på Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. .

Viborg Stift Folkeblad:
Sendes til Danni Kristensen på Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. .

Eventuelle billeder til Wall of Fame på VGF:
Sendes Brian Børsting på Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. .
 

 

Domainbox ApS

Websiden anvender cookies til at huske dine indstillinger og valg samt til brug for statistik. Klikker du videre, accepterer du vores brug af cookies. Se mere >>