Mini Mix 10-13 år

Hold nr. 200 - MAX ANTAL 30 GYMNASTER!

Anita Grud

Start:
Tid:
Sted:
Trænere:
Kontakt:
Kontingent:

10. september 2017
Søndag kl. 15.30-17.30
Bjergsnæs Efterskole springcenter
Anita Grud m.fl.
Anita Grud, mail: Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. for mere information
650,- pr. 1/2 sæson

 

Et hold for drenge og piger, som er vilde med at springe. Vi er et stort hold som har det sjovt, og samtidig får lært en masse spring og et par sjove serier. Vi skal højst sandsynlig have 1 til 2 overnatninger på VGF. Holdet deltager i VGF’s forårsopvisning. Kom endelig og se om det er noget for dig, men skynd dig, der vil max være 30 pladser på holdet, derefter kommer man på venteliste.

Skulle der opstå ledige pladser, vil der komme direkte besked, via mobil eller mail.
 

 

 

PowerGym 13-16 år

Hold nr. 201 - MAX ANTAL 35 GYMNASTER!

Nicolaj Krog

Start:
Tid:
Sted:
Træner:
Kontakt:
Kontingent:

4. september 2017
Mandage kl. 19.30-21.00
VGF-centret, Springsalen Hal 1
Nicolaj Krog, Frede Horsholdt og Laura Bjerregaard
Nicolaj Krog, tlf. 26 16 59 65 for mere information
650,- pr. 1/2 sæson

 

PowerGym holdet er for dig, som gerne vil lære en masse fede og flotte springserier og have rytmisk forståelse, samt også at deltage i 1-2 opvisninger i løbet af sæsonen samt overnatninger, træningsweekender m.m. Det er vigtig at du er frisk på at give den gas til vores træninger og opvisninger, og indgå i et fantastisk fællesskab sammen med resten af holdet, både med dine kammarater på holdet, men også med dine trænere.

Kom endelig og se om det er noget for dig, men skynd dig, der vil max være 35 pladser på holdet, derefter kommer man på venteliste. Skulle der opstå ledige pladser, vil der komme direkte besked, via mobil eller mail.
 

 

 

Fredagsspring

Hold nr. 202 - EKSTRA TILBUD

Nicolaj Krog

Start:


Tid:
Sted:
Træner:

Kontingent:

Fredag den 23. februar kl. 19.00-21.00
Fredag den 23. marts kl. 19.00-21.00
Fredag d. 20 apr. 19 - 21 (sæsonafslutning)
Uge 8, 12, 16 (2018)
VGF-centret, Hal 1 og Hal 2
Nicolaj Krog, tlf. 26 16 59 65 er ansvarlig træner
og ellers foreningens trænere
50,- kr. pr. barn pr. gang
(betales ved fremmøde)

 

Kan du ikke få nok af gymnastik, eller er du nysgerrig efter hvad gymnastik er? Så er fredagsspring helt sikkert lige noget for dig!

Fredagsspring er et ekstra tilbud til alle børn og unge imellem 7 og 17 år, uanset om man er medlem eller ikke medlem af klubben. Der betales fra gang til gang, og man binder sig ikke til noget. Til fredagsspring starter vi ud med en grundig opvarmning, som kan bestå af boldspil, og ellers masser af sving, hop, løb, styrke osv. Efter en grundig opvarmning bliver man fordelt på hold som bliver sat efter alder. Så springer vi ellers en times tid, og til slut får I lov at lave lige hvad I vil i en halv time, som bedre kaldes “fri-timen”. Kom og prøv at være med til en hyggelig og anderledes fredag aften i gymnastikkens tegn.

Vi glæder os til at se dig!
 

 

 

ALLEREDE MEDLEM?

HUSK at hvis du gik på et gymnastikhold sidste sæson, så ER du allerede medlem hos VGF. Derfor skal du IKKE oprette dig som nyt medlem, når du tilmelder dig dit gymnastikhold i sæsonen 2015.


NYT MEDLEM?

Er du nyt medlem så skal du oprette dig før du kan tilmelde dig på et hold. Opret dig her...

 

BESKED OM PLADS?

Har du fået og vide at der nu er plads på et hold, så skal du logge ind her...

Domainbox ApS