Viborgs Teamgym-gymnaster deltog i Springcup Silkeborg 2016Lørdag den 3. december deltog Viborgs Teamgym-gymnaster i Springcup Silkeborg 2016. Konkurrencen er en individuel springkonkurrence, hvor kun landets bedste gymnaster er inviteret. De dygtige gymnaster skulle i løbet af dagen udføre mange flotte spring med høj sværhedsgrad. De cirka 660 gymnaster konkurrerede årgangsvist i rækkerne U10 (Under 10 år) til U 18, samt i en herre- og dameseniorrække.

VGF deltog med i alt 69 gymnaster i dagens konkurrencer. Konkurrencerne var fordelt på to discipliner: Spring på bane og spring på trampet. De morgenfriske gymnaster startede allerede kl. 6.45 med opvarmning og prøvespring.

Ved afslutningen af de indledende runder havde VGF’s gymnaster sikret sig hele 46 top ti placeringer, som gav gymnasterne adgang til eftermiddagens finalerunder.

Efter nogle spændende finalerunder havde VGF’s gymnaster inkasseret følgende medaljer: Josefine Østbjerg fik guld på bane og sølv på trampet i U10 rækken, Nikoline Søbo Andreassen fik guld på trampet i U11 rækken. Anna Frej Larsen, Anna Freundlich Andersen og Freja Jeppesen tog henholdsvis guld, sølv og bronze hjem i B-rækken for U11 på bane. Nanna Brorsbøl fik guld på både trampet og bane i U13 rækken, og Sara Larsen fik guld og Tilde Tengstedt fik bronze på trampet i B-rækken for U13. I U14 rækken fik Amalie Stigsen guld på bane og sølv på trampet, ligesom Jennifer Jæger Kjeldsen fik sølv på bane. I U15 rækken fik Signe Posorski sølv på bane. I U16 rækken fik Sara Jao guld på bane og sølv på trampet. I senior damerækken fik Julie T. Christensen guld på både bane og trampet. I drengenes U10 række fik Oskar Ølholm Jørgensen guld på bane og sølv på trampet, ligesom Hektor Sadolin Klausen fik guld på trampet.

Efter en god lang dag med masser af spænding og flot gymnastik var det nogle glade VGF gymnaster som kunne tage hjem til Viborg efter nogle rigtig flotte præstationer i løbet af lørdagen.


 

Domainbox ApS