Medaljehøst til VGF ved Nordjyske Mesterskaber 2017


Viborg Gymnastik-Forenings Teamgym afdeling deltog lørdag ved de Nordjyske Mesterskaber i Randers. VGF var repræsenteret med hele 11 hold: Et U8-pigehold, et U8-drengehold, et micro-drengehold, to micro-pigehold, et mini-drengehold, tre mini-pigehold og to junior-pigehold. I Teamgym dyster holdene i disciplinerne spring på bane, spring på trampet og en rytmeserie.

VGF’s konkurrencehold har tidligere år hentet mange medaljer hjem ved de Nordjyske Mesterskaber, og igen i år forventede trænere og gymnaster flere medaljeplaceringer.

De første VGF-gymnaster i konkurrence var de talentfulde U8-hold, og allerede her kom dagens første medaljer i hus. Drengene tog på flotteste vis 1. pladsen og guldet hjem. Pigerne sluttede på en rigtig flot 4. plads i et stærkt felt.Herefter skulle VGF’s microhold i konkurrence. Og her var der igen guld til VGF’s talentfulde gymnaster, hvor Micro-drengene lagde ud med førstepladsen og flotte guldmedaljer. Hos pigerne var niveauet højt og konkurrencen hård. Micro 2 pigerne vandt en flot 5. plads, kun ganske få point fra bronzen. Micro 1 pigerne var i skarp konkurrence med pigerne fra TeamGym Djurs, men trak det længste strå med flotte spring, og tog endnu en førsteplads og guldmedaljer hjem til VGF.

I Mini-rækken lagde VGF’s Mini-drenge ud. De leverede super flotte spring på både bane og trampet og sluttede på en 5. plads i et skarpt felt. Hos pigerne havde VGF hele tre mini-hold med. Mini 3 pigerne var i konkurrence i 2. division og sluttede på 5. pladsen efter en solid præstation over hele linjen. Både Mini 2 og Mini 1 var med i 1. division hvor konkurrencen var virkelig hård. Mini 2 leverede en super flot rytmeserie, og var meget tæt på bronze på en flot 4. plads. Mini 1 pigerne leverede suveræne spring på bane, og stod for dagens næste medaljehøst til VGF med en flot 2. plads og sølvmedaljer.Herefter var det VGF's junior-pigers tur til at give den gas i de tre discipliner. Junior 2 stillede op i 2. division og kunne, med en super flot konkurrence over hele linjen, hive andenpladsen og sølvet hjem - kun overgået af Gymnastik Odders førstehold. En super flot præstation.Til slut skulle Junior 1 pigerne i konkurrence i en meget stærk 1. division. Pigerne leverede en helt suveræn præstation med højeste karakterer i alle tre discipliner, blandt andet med dagens højeste rytmekarakter på hele 20,266, og kunne dermed hive guldet og det nordjyske mesterskab hjem i helt overlegen stil.Alt i alt blev det en stor dag for VGF’s gymnaster og trænere med masser af flot gymnastik, og en dag fyldt til bristepunktet med mange spændende øjeblikke og flotte præstationer.

VGF’s teamgym hold fik endnu en gang bevist, at de hører til i toppen af dansk konkurrencegymnastik.
 

Domainbox ApS