DM Winners Final 2017

Der var lagt op til et brag af en konkurrence, da de 3 bedste juniorhold allerede havde mødtes i konkurrencer i løbet af foråret, hvor de 3 hold havde vist sig at være meget jævnbyrdige.

VGF’s juniorpiger havde skruet op for sværhedsgraden i forhold til tidligere år, og de leverede en superflot indsats, som var værdig for en forsvarende Danmarksmester. VGF’s seje juniorpiger opnåede således den højeste samlede pointscore, som et Viborg juniorpigehold nogensinde havde fået til et DM, men det var desværre ikke helt nok til at VGF’s juniorpiger kunne genvinde mesterskabet.

De to nærmeste konkurrenter fra Greve og Nivå sneg sig lige præcis forbi VGF med under 2 hundrededele af et point op til sølvmedaljen og kun knap 0,5 point op til guldmedaljen.  

Det er værd at bemærke, at VGF juniorpiger slog de nye Danmarks mestre fra Nivå i både spring på bane og i rytmeserien. Men Nivå leverede altså dagens bedste indsats på spring på trampet, hvilket var tilstrækkeligt til at Nivå kunne udnævnes til Danmarksmester 2017.

Viborgs juniorpiger måtte til trods for deres ihærdige indsats, således tage sig til takke med en flot bronzemedalje - kun et mulehår fra at vinde sølv.


Seniordamerne fra Sæby-Viborg (Sæborg) havde også skruet op for sværheden i deres spring og de leverede en superflot præstation i deres række. Især i spring på bane gav Sæborg damerne den gas, hvilket blev belønnet med den højeste karakter for seniordamerne i denne disciplin.

Også Sæborg damerne overgik sig selv ved at score en samlet karakter, som var højere end sidste år, og dette betød at Sæborg damerne kunne tage en velfortjent sølvmedalje med hjem.

Det er blot andet år i træk, at de to klubber fra Sæby og Viborg har haft e samarbejde, og begge år har samarbejdet været en stor succes for gymnaster og trænere fra de to klubber.

Med en placering som nummer to i seniordame rækken modtager Sæborg samtidig en invitation til de Nordiske Mesterskaber for klubhold, som afholdes i Sverige i efteråret.

De to seneste års opnåede resultater i både juniorpige og seniordamernes rækker viser klart, at gymnasterne fra Viborg og Sæby kan præstere gymnastik på meget højt niveau, og at de er i stand til at give selv de dygtigste klubber kamp til stregen i jagten på de eftertragtede Danmarksmesterskaber.

Vi håber, at Teamgym Viborg også har begge hold med i den spændende og flotte Winners Final til næste år.
 

Domainbox ApS

Websiden anvender cookies til at huske dine indstillinger og valg samt til brug for statistik. Klikker du videre, accepterer du vores brug af cookies. Se mere >>