VGF modtog i dag 20.000 kr. fra Jubilæumsfonden for Grundfos A/S

Viborg Gymnastik Forening har ansøgt Jubilæumsfonden for Grundfos A/S om tilskud til forbedring af fællesrummet. Fællesrummet bliver flittigt brugt af foreningens 1200 medlemmer til møder, fællesspisning og mange andre sociale arrangementer.
 
Det er med stor glæde, at Kurt Mikkelsen på vegne af Jubilæumsfonden i dag har overbragt 20.000 kr. til VGFs centerleder Anja Astrup Larsen til forbedring af fællesrummet. Jubilæumsfondens tildeling begrundes med, at VGF har en meget positiv indflydelse på den almene sundhed, om det gælder børn, unge, voksne eller ældre af foreningens medlemmer. Jubilæumsfonden roser også alle de frivillige instruktører og hjælpere, der medvirker til VGFs virke.
 
VGFs formål: Forenings formål er at fremme og udvikle interessen for gymnastik og give medlemmerne adgang til at dyrke konkurrence- og motionsaktiviteter samt almen gymnastik under gode og sunde forhold.
 
Det sociale liv og medlemmernes fælles virke og ansvar er udgangspunkt for aktiviteterne i foreningen.
VGFs værdier: Vilje - Glæde - Fællesskab


VGFs formål og værdier går helt i hånd med Jubilæumsfondens formål.

Jubilæumsfonden for Grundfos A/S


Jubilæumsfonden for Grundfos A/S blev oprettet i anledning af Poul Due Jensens 25 års jubilæum i 1970. Fondens formål er at yde økonomisk støtte til foreninger og institutioner eller særlige formål, som efter bestyrelsens skøn skal have fondens støtte. Sociale og humanitære formål i nærområdet vil blive prioriteret. Der ydes normalt ikke støtte til enkeltpersoner.
 


 

Domainbox ApS

Websiden anvender cookies til at huske dine indstillinger og valg samt til brug for statistik. Klikker du videre, accepterer du vores brug af cookies. Se mere >>